BILETY DLA UCZESTNIKÓW KAMPANII ROWEROWY MAJ 2019

Data publikacji: 2019-06-04
Autor zdjęć: Zarząd Dróg Miejskich
Brałeś udział w akcji "Rowerowy Maj"? Jedną z nagród przygotowanych przez Fundację Legii dla jej najaktywniejszych uczestników jest możliwość wejścia na mecz Legii Warszawa w okresie wakacyjnym (20 lipca - 31 sierpnia).
Zakończyła się kampania “Rowerowy Maj”, organizowana przez Zarząd Dróg Miejskich w Warszawie, który wspieramy już po raz czwarty.

Każdy młody uczestnik, który brał udział w tegorocznej edycji akcji “Rowerowy Maj” i posiada w dzienniczku minimum 10 naklejek, jest uprawniony do jednorazowego odbioru biletu dla siebie oraz dorosłego opiekuna na dowolnie wybrany mecz rozgrywany w okresie wakacyjnym (20 lipiec – 31 sierpnia) na stadionie Legii, w ramach rozgrywek Ekstraklasy 2019/2020. Łączony bilet (opiekun + dziecko) będzie kosztować symboliczne 5 złotych, natomiast cena pojedynczego biletu dla dzieci w wieku ponad 13 lat to 4 złote.

Jak odebrać bilety?

W celu odbioru biletów, uczestnik powinien zgłosić się najpóźniej dwa dni przed meczem do kas biletowych lub Punktu Obsługi Kibica razem z dzienniczkiem z naklejkami oraz z danymi osobowymi: imieniem, nazwiskiem, nr PESEL. Zachęcamy do śledzenia oficjalnej strony klubu legia.com, gdzie zostanie umieszczona informacja o rozpoczęciu sprzedaży oraz oficjalny terminarz rozgrywek. Bilety będzie można odbierać po rozpoczęciu sprzedaży na dany mecz.

Liczba miejsc na każde spotkanie jest ograniczona i wynosi 150 podwójnych wejściówek na trybunę rodzinną. Decyduje kolejność zgłoszeń.

Bilety mogą Państwo wymieniać w:

– Punkcie Obsługi Klienta przy ul. Łazienkowskiej 3

pon. – pt.: 11:00-19:00;

sob.: 10:00 -17:00;

nd.: 10:00-16:00;

– na wyspie Legii w M1 Marki przy ul. Józefa Piłsudskiego 1

pon. – nd.: 11:00-20:00;

Serdecznie zapraszamy i życzymy wielu pozytywnych emocji przy Ł3!