ZŁÓŻ BLISKIM ŻYCZENIA PRZY #Ł3!

Data publikacji: 2017-02-14
Twoje ogłoszenie może znaleźć się na telebimie stadionu na Łazienkowskiej w czasie odbywającego się 16.02 meczu Ligi Europy UEFA z Ajaksem Amsterdam. Ucieszysz drogą Ci osobę, wesprzesz Fundację Legii w jej misji.

Chcesz sprawić niespodziankę komuś bliskiemu? Stać się częścią wieczoru rozpoczynającego rundę wiosenną na Łazienkowskiej? Pomóc Fundacji Legii w jej działalności mającej na celu przełamywanie barier, edukację podopiecznych i aktywizowanie ich poprzez sport? Nic prostszego.

Napisz co czujesz na Walentynki! Twoje ogłoszenie może trafić na 15 sekund na telebim podczas meczu Legia Warszawa – Ajax Amsterdam, 16 lutego 2016. Wystarczy przesłać treść życzeń, które będą odczytane przez spikera w przerwie meczu oraz dołączyć zdjęcie, które zostanie wyświetlone na telebimie. Zdjęcie powinno mieć orientację poziomą i być w dobrej rozdzielczości. Koszt takiej niespodzianki wynosi 200 zł.

W celu dokonania rezerwacji i zakupu życzeń lub zadania dodatkowych pytań zapraszamy do kontaktu: [email protected]

Pamiętaj, decydując się na opublikowanie ogłoszenia nie tylko przekazujesz treść, w formie która będzie wspominana jeszcze długo po meczu, ale czynisz tym samym świat wokół siebie lepszym i ciekawszym miejscem. Całkowity dochód ze sprzedaży ogłoszeń zasila konto Fundacji Legii i zostanie przeznaczony na realizację jej celów statutowych.

„Podobają Ci się nasze działania? Przekaż 1% podatku na Fundację Legii. Wspólnie bądźmy #GotowiDoPomocy”!

Jak przekazać 1% na Fundację Legii?

To proste. Wypełniając rozliczenie podatkowe PIT wystarczy wpisać w odpowiednim miejscu nr KRS naszej Fundacji: 0000312389. Przygotowaliśmy dla Was także ułatwienie – kreator rozliczeń, który automatycznie uzupełni pole 1% danymi Fundacji. Korzystając z kreatora rozliczeń decydujesz się wesprzeć Fundację Legii.
Dostępne są dwie wersje kreatora rozliczeń w wersji online button_2_200x135px
lub w wersji instalacyjnej button_1_200x135px