Wylicytuj proporzec meczowy Legii!

Data publikacji: 2018-04-14
Autor: legia.com
Autor zdjęć: Jacek Prondzynski
Marzysz o wyjątkowej pamiątce swojego ukochanego klubu, której nie ma nikt inny? Na profilu Fundacji Legii na charytatywni.allegro.pl w środę o 20:30 rozpocznie się licytacja limitowanego proporca dedykowanemu spotkaniu z Górnikiem Zabrze. Środki z aukcji zostaną przekazane na cele Fundacji Legii.

Proporzec meczowy to symbol o unikalnej wartości dla każdego klubu. Legia Warszawa i Fundacja Legii oferują kibicom możliwość zakupu ekskluzywnego proporca oznaczonego numerem seryjnym, wyprodukowanym przy okazji meczu z Górnikiem Zabrze (powstały tylko trzy sztuki – dla drużyny, do klubowego muzeum i specjalnie na potrzeby aukcji). Środki uzyskane podczas licytacji na portalu charytatywni.allegro.pl pomogą realizować akcje fundacyjne, w tym projekty edukacyjne. Początek aukcji równolegle z pierwszym gwizdkiem sędziego, w środę o 20:30.

Link do aukcji: https://charytatywni.allegro.pl/proporzec-legia-warszawa-gornik-zabrze-pp-i6758815

Przypominamy również o cały czas trwającej aukcji proporca z meczu z Zagłębiem Lubin – https://charytatywni.allegro.pl/proporzec-legia-warszawa-zaglebie-lubin-i6730081

Zapraszamy do udziału!