Wyjazd zimowy Ogniska Muranów

Data publikacji: 2017-03-02
Tej zimy po raz kolejny Fundacja Legii zdecydowała się wesprzeć finansowo organizację wypoczynku zimowego. Tym razem podopieczni Ogniska Muranów spędzili czas na zimowisku w Sopotni Wielkiej.

W ferie zimowe, w dniach 19.02-25.02.2017 r. grupa 24 dzieci spędziła ferie w Sopotni Wielkiej.
Na obozowisko pojechało 15 wychowanków z Ogniska Muranów oraz 9 osób z Ogniska Okęcie. Oprócz zajęć socjoterapeutycznych, które stanowiły większą cześć zajęć, nie zabrakło również czasu na sport. Uczestnicy uczyli się jazdy na nartach pod okiem najlepszych instruktorów z SRT Centrum z Korbielowa. Większość z dzieciaków stawiało pierwsze kroki na nartach i pomimo różnych wahań i niezliczonej ilości upadków nie poddali się i walczyli do końca.

„Podobają Ci się nasze działania? Przekaż 1% podatku na Fundację Legii. Wspólnie bądźmy #GotowiDoPomocy”!

Jak przekazać 1% na Fundację Legii?

To proste. Wypełniając rozliczenie podatkowe PIT wystarczy wpisać w odpowiednim miejscu nr KRS naszej Fundacji: 0000312389. Przygotowaliśmy dla Was także ułatwienie – kreator rozliczeń, który automatycznie uzupełni pole 1% danymi Fundacji. Korzystając z kreatora rozliczeń decydujesz się wesprzeć Fundację Legii.
Dostępne są dwie wersje kreatora rozliczeń w wersji online button_2_200x135px
lub w wersji instalacyjnej button_1_200x135px