„Rowerowy Maj” − odbiór darmowych biletów

Data publikacji: 2016-06-30
Autor: Anna Górska
Jedną z nagród, przygotowanych przez Fundację Legii, dla najaktywniejszych uczestników kampanii „Rowerowy Maj”, jest możliwość przyjścia za darmo na mecz Legii Warszawa w okresie wakacyjnym (lipiec − sierpień).

Każdy młody uczestnik akcji „Rowerowy Maj”, który posiada w dzienniczku minimum 5 naklejek za dojazd do szkoły w sposób aktywny (na rowerze, rolkach lub hulajnodze), jest uprawniony do jednorazowego odbioru biletu dla siebie oraz dorosłego opiekuna na każdy mecz rozgrywany w okresie wakacyjnym (lipiec – sierpień) na stadionie Legii.

Jak odebrać darmowe bilety?

W celu odbioru biletów, uczestnik powinien zgłosić się najpóźniej na dwa dni przed meczem do kas biletowych lub Punktu Obsługi Kibica razem z dzienniczkiem z naklejkami oraz z danymi osobowymi: imię, nazwisko, nr PESEL. Bilety można odbierać od 1 lipca 2016 r.

Liczba miejsc na każdy mecz jest ograniczona i wynosi 30 podwójnych wejściówek. Decyduje kolejność zgłoszeń.

Bilety można wymieniać w:

– Punkcie Obsługi Kibica  przy ul. Łazienkowskiej 3
(pon. – pt.: 11-19; sob.: 10-17; nd.: 10-16)

– na wyspie Legii Warszawa w M1 Marki przy ul. Józefa Piłsudskiego 1
(pon. – pt.: 15-20; sob. – nd.: 11 -19)