"Korki z Legią" - rusza druga edycja

Data publikacji: 2016-11-04
Autor zdjęć: Fundacja Legii
"Korki z Legią" - rusza druga edycja.

Po raz drugi Fundacja Legii  oraz Fundacja „Świat na Tak” organizują bezpłatny kurs przygotowujący do egzaminu maturalnego z języka polskiego i matematyki. Zajęcia są skierowane do uczniów warszawskich szkół, którzy potrzebują pomocy w przygotowaniu się do matury na poziomie podstawowym, a ze względów finansowych nie mogą sobie na nią pozwolić.

Osoby zainteresowane i chętne do nauki, aby wziąć udział w kursie muszą wypełnić elektroniczny formularz, który znajduje się pod poniższym linkiem:

Chcę wziąć udział w „Korkach z Legią”

Wszelkie informacje można również uzyskać pod numerem telefonu: 22 629 63 34. Rekrutacja trwa od 3.11.2016 r. do 14.11.2016 r. Zajęcia rozpoczynają się już 14.11.2016 r. Liczba miejsc jest ograniczona.

„Podobają Ci się nasze działania? Przekaż 1% podatku na Fundację Legii. Wspólnie bądźmy #GotowiDoPomocy”!

Jak przekazać 1% na Fundację Legii?

To proste. Wypełniając rozliczenie podatkowe PIT wystarczy wpisać w odpowiednim miejscu nr KRS naszej Fundacji: 0000312389. Przygotowaliśmy dla Was także ułatwienie – kreator rozliczeń, który automatycznie uzupełni pole 1% danymi Fundacji. Korzystając z kreatora rozliczeń decydujesz się wesprzeć Fundację Legii.
Dostępne są dwie wersje kreatora rozliczeń w wersji online button_2_200x135px
lub w wersji instalacyjnej button_1_200x135px