STULECIE LEGII - BIEGNIJ WARSZAWO NOCĄ - DZIEKUJEMY

Data publikacji: 2016-06-10
Autor: Karolina Kalinowska
W sobotę 4 czerwca 2016 roku, odbyła się impreza Stulecie Legii – Biegnij Warszawo Nocą, połączona z Marszobiegiem Rodzinnym i Mistrzowskim Piknikiem. W imieniu Fundacji Legii, Legii Warszawa oraz klubu Biegacza Sporting, chcielibyśmy serdecznie podziękować wszystkim, którzy byli z nami w tym wyjątkowym dniu. Dziękujemy za udział w pikniku i Marszobiegu. Gratulujemy wszystkim, którzy ukończyli bieg!

Oczywiście, nasza impreza nie mogłaby się odbyć bez wsparcia i zaangażowania różnych podmiotów. Serdeczne podziękowania kierujemy na ręce przedstawicieli władz Miasta Stołecznego Warszawy, które współfinansowało naszą imprezę, Stowarzyszenia Kibiców Legii Warszawa, które wspierało nas od początku w przygotowaniach, Stołecznemu Centrum Sportu AKTYWNA WARSZAWA, oraz naszym partnerom i sponsorom: Plac Unii, Magnesii, Toyocie, Belvedere Catering by Design, Bakalland, DoppelHerz, Melvit, Multikino, Spółdzielni Piekarsko-Ciastkarskiej w Warszawie, firmie Dhosting oraz Radio Zet Chilli.

Dziękujemy również Żarciu na Kółkach, które zadbało o mistrzowskie jedzenie na pikniku, oraz wszystkim sekcjom sportowym Legii Warszawa, które tego dnia były z nami.

Plansza film BWN20162